PICSEE-TAS

mobiele cameramast PICSEE-TAS

PICSEE-TAS

Temperature Alarm System

Met thermografische camera om temperaturen te meten en bij stijging en/of daling van temperatuur alarm te slaan.

De beveiligingsmast voor temperatuur

Deze beveiligingsmast beschikt over een de Axis Q2901-E PT, een thermografische camera met 9 millimeter lens. De camera kan temperaturen van maar liefst -40 tot +550 graden meten. Hierdoor kan deze mast ingezet worden om temperatuurverschillen te meten en alarm te slaan zodra een temperatuur te laag of te hoog wordt, of te snel daalt of stijgt. Dankzij de PT-unit kan de camera naar verschillende punten worden gestuurd

Alarmlicht en sirenes

De PICSEE-TAS heeft geen verlichting nodig doordat hij nauwkeurig kan detecteren dankzij de slimme techniek van de camera. De mast beschikt over de Axis D4100-E Network Strobe Siren waarbij het mogelijk is om deze op afstand te bedienen, zodat je verschillende kleuren kunt kiezen en de sirene uit of aan kunt zetten. Kies vanaf een andere locatie uit de kleuren amber, rood, wit, groen en blauw. De Axis D4100-E Strobe Sirene kan diverse patronen aannemen dankzij de manier waarop hij geprogrammeerd is. De Strobe Sirene doet dit in samenwerking met de camera’s of middels een commando door het besturen van een virtuele knop. De sirene biedt 110 decibel aan geluid en kan wisselen tussen deuntjes en intensiteit.

Compleet systeem

De PICSEE-TAS bestaat uit:

Een E kast met:

Extra opties

Maak de PICSEE-TAS nog completer met:

Camera's PICSEE-TAS

Axis Q2901-E PT Mount Temperature Alarm Camera

Axis Q2901-E PT Mount biedt twee soorten alarmen die worden geactiveerd door een afwijking van de temperatuur: als de temperatuur boven of onder een ingestelde limiet komt, of als de temperatuur te snel stijgt. De camera kan de temperatuur van een object detecteren tussen -40 °C en 550 °C.

Axis T99A11 Positioning Unit 24 V AC/DC

De Axis T99A11 Positioning Unit 24 V AC/DC is een zeer responsieve en betrouwbare Positioning Unit, ontworpen voor zowel hogesnelheids- als ultra-lage, schokvrije pan- en tiltbewegingen – waardoor operators in een oogwenk ter plaatse zijn of een vloeiende panoramische weergave te bieden.

Accessoires PICSEE-TAS

Axis D4100-E Network Strobe Siren

Axis D4100-E Network Strobe Siren is een apparaat met diverse kleuren, keuze uit amber, rood, wit, groen en blauw. Daarnaast een ingebouwde sirene van 110 Db, waarmee ongewenste bezoekers gewaarschuwd worden dat ze zich op verboden terrein bevinden. Zodra ze worden gedetecteerd gaat het standaard brandende blauwe licht, oranje knipperen en klinken er enkele sirene piepjes. Daarna zal de verlichting rood gaan knipperen en gaat er een oorverdovende sirene loeien.